بیشتر ما وقتی به درآمدزایی فکر میکنیم یاد پشت میزنشینی، حقوق بگیری و فروشندگی میافتیم. شاید عدهای هم به فکر تجارت و بیزنس یا مثلاً پرورش گل و گیاه بیفتند. اما کمتر جوانی پیدا میشود که به زالو و پرورش آن فکر کند یا از سوددهی این حرفه خبر داشته باشد. اساساً میتوان گفت پرورش زالو با وجود قدمتی طولانی به اندازه طب سنتی، هنوز ناشناخته مانده است. باید تأکید کنیم آنهایی که با این کسب و کار آشنا شدهاند دیگر به هیچ حرفه دیگری بجز گسترش و توسعه پرورشگاه خود فکر نمیکنند. زالو از جمله جانورانی است که در داخل کشور و در خارج کشور مشتریهای زیادی دارد.
در طب عامیانه مردم ایران، زالو همانند حجامت و فصد بعنوان یک رفتار درمانی و پیشگیری پذیرفته شده و شناخته شده حضور داشته است و مردم شهر و روستای ایران می دانستند که علاج بسیاری عفونت ها و زخم ها و کسالت های بدن با زالو اندازی ممکن است.
به گفته یک عضو موسسه تحقیقات حجامت ایران، نماینده WHO (سازمان جهانی بهداشت) در سال ۱۳۷۹در زمینه کنگره بین المللی طب سنتی و مفردات پزشکی تهران، از چند اتاق عمل مجهز بیمارستان های مطرح و درجه یک ایران بازدید کرده بود و گفته بود:
اتاق عمل های شما ناقص است زیرا جایی برای نگهداری زالو و کاربرد زالو ندیدم!
در زمان حاضر در شهر تهران در برخی بیمارستان های فوق تخصصی، جراحان مشهور و صاحب سبک، در جراحی های ترمیمی خود از زالو درمانی کمک می گیرند.
بر اساس مقالات پزشکی داخل و خارج کشور برخی سرطان های بدخیم نظیر ملانوما، اگزمای پوستی، سکته های مغری و قلبی، فشار خون، سلولیت، کمر درد و دردهای سیاتیکی، آرتروز زانو، مشکلات شنوانیی، زخم معده،سردردو میگرن و سینوزیت، هماتوم، ضعف اعصاب و وسواس از جمله بیماری هایی محسوب می شوند که می توانند با زالو درمان شوند. از آنجایی که گفتم به دلیل جدید بودن این صنعت و همین طور هجوم سرمایه به سمت این صنعت تولید کننده های خرد و ابتدایی، ماتریال و ماده های اولیه تولید کننده های بزرگ و کلان را فراهم می کنند و از تخم زالو، لارو زالو، زالو پزشکی و مولد و… می توانند سود آوری داشته باشند و همین طور فراوری زالو و استفاده های آرایشی بهداشتی و درمانی از روغن زالو و … .
ولی از کجا باید شروع کرد؟
دانستن علم تکثیر زالو مقدمه کار است. اما تحقیق و مطالعه نقش مهمی دارد. با جستوجو کردن در سایتهای مرتبط و مطالعه کتاب و مجلات و مشورت با افراد با تجربه میتوانید شروع کنید.بازاریابی و فروش از جمله مراحل مهم در چرخه پرورش زالو است. مراکز طب سنتی نیز از جمله مراکزی هستند که مشتری دائمی زالوهای لار هستند، بنابراین قبل از به دنیا آمدن بچه زالوها باید برای فروش آنها بازاریابی کرد که البته بهترین شیوه، بازاریابی اینترنتی است.
از انجایی که در پیشینه تاریخی کشور ما توصیه هایی زیادی از طرف طبیبان و حکیمان ایران از قبیل حکیم ابو علی سینا و حکیم جرجانی و…. در مورد زالو درمانی و فواید آن شده است ما میتوانیم با تکیه به طب اسلامی و سنتی ایرانی و همینطور طب سوزنی باعث ترویج بیشتر زالو درمانی و فواید آن شویم. همچنین در چند سال گذشته به دلایلی از جمله مصرف سموم کشاورزی و آلودگی آب و هوا تعداد زالوها کاهش یافته است. با توجه به شرایط موجود، تولید و پرورش زالو میتواند به فرصت شغلی پرسودی برای همه جوانها از جمله روستایی و شهری تبدیل شود.
گروه Sellleech با کادری مجرب و آموزش دیده آمادگی خود را در زمینه مشاوره پرورش زالو و راهنمایی و همراهی شما سرمایه گذاران در این صنعت را اعلام می دارد.
ارتباط تلفنی: ۰۹۱۶۰۲۸۴۶۵۸
ارتباط تلگرامی : ۰۹۳۵۷۹۸۵۳۹۲
(مهندس زارعی)
مطالب مرتبط : زالو اقتصادی
This artclie keeps it real, no doubt.